telefoon: 0488 07 87 69         e-mail: prive.sauna@legozeau.be

huisregels

Huisregels

 

Iedereen die een reservatie maakt bij Le Goz'eau verklaart zich akkoord met onze huisregels!

Het is verplicht eerst te douchen alvorens gebruik te maken van de faciliteiten van onze privésauna.

Het is verplicht per persoon 2 handdoeken te gebruiken: één om jezelf af te drogen en één om op de saunabank te leggen (vanwege hygiëne) van minimum 1m60.

Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.

Le Goz'eau heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Het is verboden om in ons complex producten toe te voegen aan de jacuzzi of het zwembad.

Het is verboden om eigen dranken en maaltijden mee te brengen naar het saunacomplex. In het saunacomplex staat een SELF-BAR met dranken aan gangbare tarieven.

Het is verboden drank of eten te verbruiken in onze sauna's, stoomcabine, jacuzzi of zwembad.

Het is niet toegestaan verboden middelen mee naar Le Goz'eau te brengen.

Roken is binnen niet toegestaan. Op de buitenplaats mag dit wel mits de deur gesloten blijft. Roken in het zwembad en de jacuzzi is ook verboden.

Het gebruik van badslippers is verplicht.

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van al onze faciliteiten. Le Goz'eau kan in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt worden door het verkeerdelijk gebruik van deze faciliteiten. Le Goz'eau kan tengevolge ook nooit in gebreke gesteld worden.

Le Goz'eau is niet verantwoordelijk voor het verlies van goederen.

Instellingen van de apparatuur worden door de klant niet gewijzigd.

Elke schade aan het saunacomplex door een klant aangericht, zal aan de desbetreffende persoon in rekening worden gebracht, evenals de daaruit voortvloeiende onkosten of winstbederf. Wanneer de toegebrachte schade tot gevolg heeft dat het complex niet meer 100% kan functioneren, zal een schadevergoeding van €500 per dag moeten betaald worden te rekenen van de dag waarop de schade werd toegebracht tot en met de dag waarop deze hersteld werd.

De zwembaddiepte is 1m40 waardoor het verboden is te duiken.

Om het zwembadwater op een temperatuur te houden van 30° is dit voorzien van een automatisch roldek. Het is aangewezen dit enkel te openen om te zwemmen. Tijdens het automatisch openen mag er absoluut niet geduwd of getrokken worden aan het roldek. Anders komt de rol dubbel te zitten en blokkeert het systeem.

Gelieve de rust van onze buren en andere klanten in het gebouw te respecteren. Roepen, gillen of lawaai maken in het complex, de relaxtuin of de massage-baden leidt tot verwijdering uit ons complex.

Na 22 uur wordt de stilte aan het zwembad gerespecteerd.

Op het einde van de door u gehuurde periode dient u zich naar de receptie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privé-gedeelte, rekenen wij 20 euro per kwartier aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.

Indien je niet komt opdagen en geen annulering van je boeking hebt uitgevoerd, wordt de totale prijs van de boeking aangerekend.

Indien je minstens 2 dagen op voorhand verontschuldigt kan dit kosteloos. Eén dag op voorhand is 50% van het reservatiebedrag verschuldigd, de dag zelf annuleren 100%.

Elk geschil tussen Le Goz'eau en de klant wordt beslecht volgens het Belgische recht en elk geschil behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbank van Tongeren.